Skip to content

5 Must-have Jeans Med Slid Til Under 1000 Kroner..

Rå og slidte jeans kan være med til at skabe et helt bestemt udtryk i din stil. Så hvis du står og skal bruge et par her og nu, så har vi her lavet en oversigt over hvilke 5 mærker du skal hodle øje med i din søgen.

De første og måske også fedeste er fra Salsa, mærket der har høstet store roser fra nogle af verdens mest anerkendte mode magasiner, for at være nytænkende og kan forudse hvilken retning næste års mode vil gå.

Du kan helt sikkert bruge disse jeans, både til ganske almindelig hverdags brug når du skal i skole eller på arbejde, men du kan også sagtens bruge dem til en tur i byen og når du skal til fest.

Det næste par jeans vi fladt over var dette par fra Vila, som oven i købet netop nu er sat ned med 25% så det er altså nu du skal slå til hvis du gerne vil have et par fede slidte jeans til en rigtig god pris.

På fronten er der godt med slid og et par huller, men der er endnu flere smarte detajer. Se bare oppe ved lommerne der er sat nogle små nitter og palietter på som gør dem meget mere rå.

Global Funk er et af de mærker som i de seneste år er blomstret voldsomt op og har haft stor fremgang. Det er der ikke noget at sige til når man kigger lidt nærmere på deres kollektioner.

Disse jeans er super fede og sidder perfekt på kroppen, de kan bruges både til hverdags brug med en lilel trøje og så også til fest med en lille tætsiddende top eller andet.

Et af de mærker der laver de absolut fedeste jeans til kvinder og unge generelt er uden tivvl G-Star. De er kendte for deres meget rå og kompromisløse stil, og det er noget vi her hos RawGirls.dk godt kan li.

Kvaliteten er som altid i top når du køber G-star Jeans, og vi kan derfor kun råde dig til at kigge nærmere på Smartgirl.dk og finde alle de bedste udsalg og priser netop nu.

Vi kommer ikke uden om Hilfiger Denim og deres super moderne jeans og cowboy bukser til kvinder, derfor fandt vi også dette fantastiske par som har en dyb mørkeblå farve og ser rigtig lækre ud.

>> FEDE JEANS TIL KVINDER <<

På linket ovenfor kan du finde nogle af de bedste tilbud netop nu på jeans og cowboybukser til kvinder. Klik dig og finde alle de kendte mærker og se om der ikke også er noget der kan friste dig.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *