Skip to content

6 Fede Forårsjakker Til Kvinder 2013..

Vinteren er ved at have lagt sig og snart begynder foråret, det betyder at solen så småt begynder at stikke frem under de mørke skyer og så skal der skiftes ud i garderoben.

I denne artikel vil vi vise dig 10 super fede forårsjakker til kvinder 2013, som alle har forskellige priser, farver og design. Der burde med andre ord være lidt af det hele, læs med og se om ikke også du finder noget interessant.

Den første af de 10 jakker vi faldt over var denne enkle og stilrene jakke fra Vila som er super billig. På smartgirl.dk kan du finde den helt ned til 399 kroner, hvilket er en fantastisk pris.

Læs også: Find alle Vila Jakker

Kvaliteten er 80 polyester og 20% bomuld, du har mulighed for at binde jakken tæt til kroppen hvilken vil gøre dine former mere tydelige og du vil føle den sidder bedre på kroppen.

Den næste er en rigtig lækker og smart forårsjakke i sort fra The North Face, jakken er lavet i super kvalitet og har bindebælte samt to lommer på fronten.

Den er perfekt som overgangsjakke mellem vinter til sommer, da den både er vand- og vindtæt og så kan den holde dig varm når det er koldt.

Vi kan her på RawGirls.dk kun anbefale The North Face, da de altid har fokus på kvalitet og det mærkes tydeligt med denne smarte jakke.

Soaked in Luxury er et af de mærker der lige for tiden har rigtig stor succes, derfor har vi også i noget tid holdt lidt øje med deres nyeste kollektioner og denne gang er vi særdeles positivt overraskede.

Denne lækre jakke i sort har nogle store hvide knapper på fronten, et lækkert design og så har man lavet en meget utraditionel krave som virkelig ser godt.

Normalt kan man ikke forvente at få super kvalitet til omkring 700 kroner, men her får du det hele, lækker kvalitet og med et design som man ikke lige ser hver eneste dag.

skal man tro mange af de helt store mode eksperter og skribenter der sidder på de største og mest anerkendte magasiner så vil cowboy jakken til kvinder snart vende stærkt tilbage i mode branchen.

Derfor har vi også valgt at tage denne med ind i vores udvalg af de fedeste jakker til foråret. Mærket bag er Maison Scotch som er kendt for at lave rå og street modetøj.

Mbym er også et af de mærker som i disse år har kæmpe stor succes, deres kollektioner af kjoler og jakker til kvinder er blevet et kæmpe hit.

Her har vi fundet en mørkegrøn / Army grøn jakke som har to skrålommer på fronten og sidder rigtig behageligt på kroppen. Den er godt foeret og kan derfor holde dig varm, ligesom den er vand og vindtæt.

Foråret er også den tid hvor blomster og andet begynder at springe op fra jorden, derfor har vi valgt en jakke som har et flot og smukt blomster mønster og feminin i sit udtryk.

>> JAKKER TIL KVINDER <<

Mærket er Desigual og du kan på Smartgirl.dk købe den netop nu til blot 1399 kroner, så kig ind og se den og mange flere fede jakker.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *