Skip to content

Espressomaskine Test 2012

espressomaskine collage

Vi har her på RawGirls.dk haft en helt unik mulighed for at teste 5 fantastiske espressomaskiner, så vi kan nu hjælpe dig med at finde frem til hvilken en maskine der er bedst til netop dit behov.

Espressomaskinen er blevet utrolig populær her henover de senere år, det er blevet genstand i det moderne hjem der symbolisere velstand og et kvalitetsliv. Men nu har vi altså fået muligheden for at brugerteste og anmelde disse espressomaskiner så lad os endelig hoppe direkte ud i det.

DeLonghi IconaDeLonghi Icona – Manuel Espressomaskine

Som sagt er espressomaskinen en genstand i det moderne hjem som udstråler velfærd, derfor må en espressomaskine også gerne være flot og have et lækkert design.

Det har DeLonghi formået med denne model Icona som er en af deres bedst sælgende i nyere tid.

Det er en maskine hvor du kan få lov til at udfolde dig som barista og prøve kræfter med alle kunstens regler når det kommer til at lave en smagsfyldt kop espresso.

Positivt

Hvad vi godt kunne li ved denne espressomaskine var dens simple brugervenlighed, på fronten er der kun 3 knapper, så det var nemt at starte den op og komme igang.

Udover det så var der selvfølgelig en masse andre smarte funktioner som vagte vores store interesse. Blandt andet kunne man nemt tage vandtanken af og fylde ekstra vand på, på toppen kan man stille espressokopper og så er de varme når kaffen skal brygges.

Negativt

Der er ingen tvivl om at generelt så er det her en fantastisk espressomaskine, men den har også sine svagheder. Blandt andet opdage vi at vandet ofte sprøjter noget ud af maskinen når man først sætter den i gang.

Det kan godt blive lidt noget svinereri og det trækker desværre lidt ned i vores samlede vurdering af denne maskine.

Pris

Prisen er helt i bund og du kan lige nu finde DeLonghi Icona på tilbud hos blandt andet Rigtigkaffe.dk I skrivende stund er den sat kraftigt ned i pris og derfor kan vi kun anbefale dig at slå til nu.

Overall vurdering af DeLonghi Icona..

Vi har valgt at give denne fantastiske lille manuelle espressomaskine 4 ud af 5 stjerner. Du får rigitg meget kvalitet for pengene og derfor den høje score.

>> Gå Direkte Til Tilbud <<

Det eneste der trækker lidt ned er som sagt at den kan sprøjte lidt og det kan blive lidt noget griseri. Men ellers er den en super god begynder maskine som laver en fremragende kop espresso.

Gaggia ClassicGaggia Classic – Semi Automatisk

Gaggia har lavet espressomaskiner igennem rigtig mange år, og det er et af de bedst sælgende mærker og det er der en ganske god grund til.

Gaggia går nemlig rigtig meget op i brugervenlighed og funktionalitet. Derfor ser deres maskiner ofte ret begrænsede ud med i virkeligheden er de bare rigtig robuste og virker hver gang.

Denne Gaggia Classic er en Semi Automatisk espressomaskine så du kan også her virkelig udfolde dig og brygge en espresso netop som du ønsker den.

Positivt

For ikke at gå for meget i detaljer så har den optimalt tryk på 15 bar, det er ofte det som mange eksperter mener er det helt optimale. Der udover har denne ligesom DeLonghi espressomaskinen nogle rigtig gode detaljer såsom kopvarmer på toppen og en aftagelig vandtank på siden.

Når du køber den så medfølger der også en stamper som kan trykke kaffen med 20 kg. Der medfølger der udover også en måleske.

Negativt

Vi har ikke meget negativt at sige om denne espressomaskine, det er virkelig en kvalitets espressomaskine til en fantastisk pris. Som sagt kan den virke noget begrænset men som begynder er det her tæt på en optimal espressomaskine.

Pris

Du kan online finde nogle rigtig gode tilbud på denne Gaggia Classic. Vi har blandt andet til tider fundet den ned til 2000 kroner, og hvis du gør din research ordenligt kan du uden tvivl finde de samme gode priser.

Overall vurdering af Gaggia Classic

Overordnet set får du rigtig meget kvalitet i dette tidsløse design. Denne espressomaskine er lavet til at blive brugt og ikke bare en design genstand der står over i hjørnet og imponerer venner og bekendte.

>> Gå Direkte Til Tilbud <<

Vi har valgt at give den 4 Stjerner da den lige mangler lidt for at komme op på højde med nogle af de allerbedste maskiner på markedet. Men 4 er også rigtig flot for en så billig espressomaskine.

Siemens SurpressoSiemens Surpresso – Automatisk Espressomaskine

Hvis du godt kan li det skal være nemt og gerne gå hurtigt så er der ingen tvivl om at du bør anskaffe dig en automatisk espressomaskine.

Her slipper du nemlig for at stå og indstille en masse knapper og justere på smagen mm.

Med en automatisk espressomaskine sætter du koppen ind trykken på en knap og så bliver der ellers brygget en lækker smagsfyldt lille sort kop espresso.

De automatiske espressomaskiner hitter stort blandt unge kaffe-elskere, ikke blot fordi det går hurtigt men også fordi det er nemt når man lige for et par venner eller veninder på besøg.

Positivt

Det positive ved denne espressomaskine fra Siemens er helt klart at den er super brugervenlig og nem at betjenne for hvem som helst.

Ikke nok med det så er den et rigtig flot og moderne design og så brygger den din espresso uden alt for meget larm som kan være en rigtig lækker ting da espressomaskiner ofte larmer ret meget.

Negativt

Efter vores mening er smagsoplevelsen ikke helt i top, der mangler noget kærlighed og aroma til den bryggede kaffe. Ellers er der ikke meget mere negativt at sige da den opfylder sin pligt rigtig godt og er simpel at betjenne.

Pris

Prisen på Denne Siemens Surpresso ligger i midterfeltet, du kan som oftest finde den til et sted mellem 4-5000 kroner, hvilket hverken er dyrt eller billigt.

Siemens Surpresso

Overall vurdering af Siemens Surpresso

Vi vælger at give denne smarte automatiske espressomaskine 3 ud af 5 stjerner. Det er en rigtig flot designer maskine, men den mangler forholdsvist meget på smagsfronten og det trækker kraftigt ned i vores bog.

>> Gå Direkte Til Tilbud <<

Men smagen ikke er det mest nødvendige for dig, så kan vi da kun anbefale dig at kigge nærmere på den da den bestemt er nem at bruge.

Rancilio Silvia – Semi Automatisk Espressomaskine

Stort set alle eksperter i barista kunsten over hele verden er enige om at Rancilio Silvia er en af de bedste espressomaskiner nogensinde.

Den er uden samligning en af de allermest anerkendte og elskede maskiner, så da vi fik muligheden for at teste og vurdere denne smukke lille sag så var forventningerne ekstremt høje.

Men de høje forventninger blev hurtigt indfriet da først vi fik tændt op for maskinen. Det er så godt og solidt håndværk og man kan virkelig mærke hvordan der er kælet for hver en lille detalje.

Positiv

Der er ikke andet end positivt at sige om Rancilio Silvia. Det er en enestående espressomaskine i denne prisklasse og den brygger en fantastisk kop espresso som får aromaen til at flyve rundt i hele dit køkken.

En af de helt store fordele var at den nemt kan brygge flere kopper da den har en stor vandtank som er lavet i messing. Det gør at du ikke hele tiden skal fylde vand på osv.

Negativt

Vi har intet negativt at sige om denne maskine da den overstråler stort set alle andre espressomaskiner på markedet.

Pris

Hvis man tænker over hvor meget kvalitet man får for pengene så mener vi bestemt at det er rigtig billigt at anskaffe sig en Rancilio Silvia espressomaskine.

Rancilio Silvia

Overall vurdering af Rancilio Silvia

Vi er forelskede og vi giver derfor 5 ud af 5 stjerner. Du får en helt unik espressomaskine hvor du kan dreje og justere indtil du har fundet den helt rette smag. Det kræver noget træning i starten men vil du udfordres lidt så får du her den perfekte kop espresso.

>> Gå Direkte Til Tilbud <<

Ikke nok med det så er den også rigtig brugervenlig og så har den efter vores opfattelse et design som en rigtig espressomaskine bør have.

Jura Impressa J9 TFTJura Impressa J9 TFT – Fuldautomatisk espressomaskine

Her er vi noget til den sidste espressomaskine i vores test, det er denne kæmpe fra Jura Impressa som vi har haft mulighed for at lege lidt med og teste af.

Vores førstehåndsindtryk var uden tvivl, hold da op en stor og lækker maskine, men hvor skal vi dog finde plads til den?

Vi fandt dog plads til den og så gik der ikke mange minutter inden vi havde sat den til og så var vores første cappuccino klar et par minutter senere.

Positivt

Det var rigtig fedt at prøve den touch skærm som virkede rigtig godt, den var nem at betjenne og det gik ekstremt hurtigt med at lave en super velduftende kop espresso og cappuccino.

Denne espressomaskine fra Jura Impressa er på mange områder super gennemført og ville nok passe allerbedst i en mindre virksomhed eller måske på en cafe hvor den ville blive brugt meget mere end i et privat hjem.

Negativt

Hvis vi endelig skal sige noget negativt så er den stor, og ikke så mobil og handy som mange af de små maskiner. Det er ikke en espressomaskine du lige tager med i sommerhuset hvis du vil forkæle dig selv henover en weekend.

Ellers er der ikke meget mere negativt at sige da det var en god oplevelse vi havde med denne Jura Impressa. Måske prisen, men det kan du læse nedenfor.

Pris

Ja med en pris der er tæt på 15.000 kroner så syntes vi det er lige voldsomt meget for en espressomaskine. Der skal godt nok laves mange kopper før at en enkelt kop ikke har en pris der er helt i vejret.

Overall vurdering af Jura Impressa J9 TFT

Fantastisk espressomaskine som virkelig laver en god kop espresso, men prisen syntes vi er for høj. Selve maskinen er helt klart til 5 stjerner men prisen mener vi trækker lidt ned og derfor kan vi kun give 4 stjerner.

>> Gå Direkte Til Tilbud <<

Er du der imod indehaver af en cafe eller en mindre virksomhed så er der ingen tvivl om at det her er en rigtig god investering.

Har du spørgsmål til de enkelte espressomaskiner?

Har du et spørgsmål som endnu ikke er besvaret her i vores store test af espressomaskiner, så skal du være mere end velkommen til at skrive en kommentar og så skal vi nok se om vi kan besvarer det.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *