Skip to content

Fladjern Test 2012

Der er ikke mange unge piger og kvinder som ikke ejer et fladjern. Et fladjern kan hjælpe dig med at få dit hår super glat på ingen tid. Men hvad skal man dog vælge og hvilke mærker er de bedste indenfor fladjern?

GHD GlattejernGlattejern TilbudBella Vista Glattejern

SE DET STORE UDVALG

I denne artikel kigger vi nærmere på de forskellige typer af fladjern og hjælper dig med at komme tættere på hvilket fladjern det er du bør købe!

Der kan være mange forskellige årsager til at man køber et fladjern, det mest normale er selvfølgelig fordi at man gerne vil have et flot og glat hår. Men det kan også bruges til at lave store flotte slangekrøller.

Vi har her testet 3 forskellige fladjern, og vi vil nu kigge nærmere på de enkelte og se hvor du får mest for pengene, og samtidig vil vi guide dig til hvor du kan få det omtalte fladjern billigst.

1. GHD Fladjern

Vi testede et GHD Classic fladjern, og der var ingen tvivl om at det er her du får absolut mest for pengene. Det er dog lidt dyrere end de andre på markedet, men tilgengæld får du også det bedste.

GHD er kendte for at lave super produkter, og det gode ved det her fladjern er at det er klar på kun 10 sekunder. Så du skal ikke vente lang tid på at fladjernet bliver varmt.

2. HH Simonsen

HH Simonsen er lavet af tidligere professionele frisøre som alle har haft nogle tanker om hvordan man kunne gøre blandt andet glattejern meget bedre.

I dag er HH Simonsen et af de mest eftertragtede mærker og det er med god grund, du får nemlig super kvalitet til rigtig gode priser..

3. Babyliss

Babyliss er den billige spiller i denne test af fladjern, de er kendt for at lave hårartikler til langt under de normale priser. Men du får altså stadig rigtig meget kvalitet for få kroner.

Vi kan kun anbefale at du kigger nærmere på Babyliss hvis du gerne vil spare penge og finde de gode tilbud på fladjern.

GHD GlattejernGlattejern TilbudBella Vista Glattejern

SE DET STORE UDVALG

One Comment

  1. Lisa Lisa

    Find med en oversigt over billige flajern og så samtidig se hvilket der er bedst i test.. Godt gået..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *