Skip to content

Hårolie Test 2013

De fleste er efterhånden bekendt med olie til håret, men er du helt klar over, hvorfor du bør hoppe med på bølgen og benytte dette produkt, der ganske enkelt er intet mindre end et vidundermiddel? Hårolier har mange gode egenskaber, der er derfor ingen undskyldninger for ikke at anskaffe sig en.

SE DET STORE UDVALG HER

Vi hører normalt at plejeprodukter, hvad end det gælder cremer eller produkter til håret, skal være uden olie. Men dette er ikke tilfældet for eksempelvis arganolie, som bruges i mange af de hårolier der er på markedet.

Det helt unikke ved arganolien er, at den indeholder tre gange så meget E vitamin som olivenolie. Samtidig med at den hurtigt trænger ind i det enkelte hår strå, hvilket betyder den ikke fedter.

Hårolie er ganske enkelt bare blevet det helt store indenfor hårpleje – og med god grund. Hvor frisører og stylister før i tiden var imod brugen af olier til håret, er de også faldet for oliernes fantastiske effekt. Ikke alene plejer, fugter og reparerer det. Det giver også smukt, blankt hår også indeholder det naturligt UV-beskyttelse, så du sikkert kan bevæge dig i solen.

Hvordan bruger jeg hårolie?

Hårolie kan bruges både i fugtigt og tørt hår. Til styling og finishing bruges olien i det fugtige hår. Her fordeles en smule i håret, hvorefter du kan føntørre det, eller lade det lufttørre. Bruger du føntørrer eller glattejern, kan du med fordel vælge en af de olier der har en varmebeskyttende effekt.

Ønsker du derimod, at bruge produktet for kontrollere krus eller har du tildens til hurtigt at få fedtet hår, anbefales det at bruge produktet i tørt hår. På den måde er det nemmere for dig, at vurdere hvor meget og hvor lidt håret har brug for. Derudover kan du med fordel tage din olie med på farten, på den måde kan du i løbet af dagen hurtigt og enkelt tilføje håret ny glans.

Hvilken hårolie skal jeg vælge?

Markedet for hårolie kan virke kæmpe stort og fuldstændig uoverskueligt, der findes nemlig rigtig mange af slagsen. Et generelt råd er, som altid, at vælge ud fra dit hår. Nogle af olierne er tyktflydende, hvor andre er tyndtflydende.

Her er det en fordel at vælge den tyndtflydende model, hvis dit hår har tildens til at blive fedtet. Hvorimod de tyktflydende olier er essentielle hvis dit hår kræver ekstra fugt og pleje.

Moroccaniol Treatments indtog på markedet var for alvor med til, at åbne alles øjne for hårolier. Produktet har udkonkurreret mange af de eksisterende stylingprodukter, og er ifølge mange, den bedste på markedet.

Deres produkter indeholder vidundermidlet arganolie, og de har derudover udviklet et light produkt, der er tilpasset specielt til et lyst skandinavisk hår.

Købes her: Billigvoks.dk til 319,00

Desværre er prisen på Moroccaniol en smule pebret. Er økonomien ikke til det, skal du dog ikke lade dig slå ud. Der findes en hav af hårolier på markedet – i alle prisklasser. Det er bestemt muligt at finde en prisvenlig udgave, der samtidig har masser af de gode egenskaber. Her er et par forslag:

Købes her: Billigvoks.dk til 149,00

Den her hårolie er fra Orofluido og er et af de absolut mest populærer mærker netop nu, den vil få dit hår til at skinne som aldrig før. Et fantastisk produkt som netop nu er på tilbud og du kan derfor spare rigtig meget ved at slå til nu.

Der burde nu ikke herske nogen tvivl om, at hårolie er et helt uundværligt produkt, som bør indtage en hel særlig plads hjemme på hylden. Har du ikke allerede en stående derhjemme, så er det bare om, at anskaffe dig det lige med det samme – du vil ikke komme til at fortryde det.

Bruger du en god hårolie, kan hårkur og andre stylingprodukter syne helt unødvendige. Det slidte og matte hår vil få et helt nyt liv!

Sidder du med yderligere spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål til de forskellige hårolier, ønsker du hjælp til brugen af de anbefalede produkter, eller har du et helt andet spørgsmål, er du velkommen skrive en kommentar, også vil vi gøre alt for at hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *