Skip to content

Kærestedag – 8 ideer til en hyggelig dag med kæresten!

Står du og skal planlægge en dag med kæresten, som både skal være hyggelig, sjov og anderledes? Så giver vi dig her 8 gode ideer til hvad i kan lave og hvordan dagen bliver helt uforglemmelig.

luksus-spaophold-4

Luksus Spaophold – SE MERE HER 

Vil du virkelig gerne overraske og forkæle din kæreste på jeres helt egen kærestedag, så er der intet som afslapning i gode og rolig omgivelser. Her er deres sørget for alt omkring jer, prisen inkludere 3 retters gourmetmiddag samt lækker morgenmad.

Så hvis i trænger til at stresse af, komme væk fra hverdagen så er det her helt sikkert en unik mulighed. Klik dig ind og læs mere om hvordan jeres dag kan blive helt perfekt.

ballonflyvning-7

Balloonflyvning – SE MERE HER 

Forestil dig en rolig sommeraften, i har været ude og spise og nu vil du gerne overraske din kæreste med noget helt specielt. Kan du forestille dig noget mere romantisk end at flyve op i en ballon og se Danmark oppefra?

gourmetophold-dronninglund-7

Gourmetophold Dronninglund Slot – SE MERE HER 

Hvis du og din partner er til lækker mad i skønne og historiske omgivelser, så er denne oplevelsesgave helt sikkert til jer. Her vil i blive taget godt i mod, få en unik 4 retters gourmetmiddag, aftenkaffe senere og om morgenen er der lækker og indbydende morgenmad.

kokkeskole-det-franske-hjoerne-1

Kokkeskole – Det Franske Hjørne – SE MERE HER 

Noget der virkelig kan give gnisten og glæden tilbage i et forhold er når man oplever og laver ting sammen. Derfor er denne kokkeskole som har fokus på det franske køkken en unik mulighed for at komme tæt på hinanden.

Her får i mulighed for at lave maden selv og blive endnu skarpe på de små færdigheder. Aftenen afsluttes med at der spises alt den lækre mad som i har brugt tid på at lave. Prisen inkludere desuden vin og andre drikkevarer.

romantisk-middag-cafehack-6

Romantisk middag – SE MERE HER 

Når der skal planlægges en hyggelig og romantisk aften i selskab med den du holder af, så er der intet som at komme ud på en god restaurant, få noget god mad og hvor i kan sidde stille og roligt og nyde hinandens selskab.

ansigtsbehandling-nimat-4

Ansigtsbehandling – SE MERE HER 

De fleste af os lever et liv med en masse arbejde og en masse stress. Derfor er det sjælendt at vi får tid til at slappe ordenligt af og finder roen i os selv.

Gi din partner en skøn og luksuriøs ansigtsbehandling. Først vil huden blive dampet og renset og herefter vil der blive foretaget en dybderensning og til sidst kommes der en god ansigtscreme på.

spadag-laesoekur-5

Spadag Læsø – SE MERE HER 

Har i brug for en dag med ren afslapning, nydelse og kun hinandens selskab? Her får du adgang til Læså kur. Oplev de skønne dampbade, sauna, saltbade, samt ude- og indedørs spa.

tempelmassage-nimat-6

Tempelmassage – SE MERE HER 

Der er intet som at få en god omgang massage, det at få lov til at stresse helt af og nyde selskabet med den du holder af er altid en god kombination. Oplevelsen inkludere massage og behandling af dine føder samt helkropsmassage. Klik dig ind og læs mere og se om ikke det kunne være noget for jer.

Vi håber denne artikel er med til at give dig nogle gode ideer til hvad i kan lave sammen på jeres dag. Hvis du gerne vil overraske din mand med en lille gave, så foreslår vi at du kigger på denne liste med gaveideer til mænd, samt denne artikel med gaver til hende.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *