Skip to content

Kys med åbne øjne – Kys med lukkede øjne – Din guide..!

Der er nok mange der spørger sig selv om man skal kysse med åbne øjne eller lukke øjne.. Og der findes et utal af svar på hvad der er bedst, men vi vil prøve og skitsere det positive og negative ved at kysse med åbne øjne, og det positive og negative ved at kysse med lukke øjne..

Kysse med åbne øjne – Positiv

Du kan se hvad der sker rundt omkring dig, og du vil måske føle at du bedre kan overskue situationen ved at kysse med åbne øjne..

Kysse med åbne øjne – Negativ

Når du kysser med åbne øjne, så vil du miste meget fokus på dit kys, du vil miste mange af de sanser og meget af den energi og følelser du ellers normalt vil ligge i et kys..

Kys med lukkede øjne – Positiv

Når du kysser med lukke øjne, så vil du føle at du lever dig meget mere ind i selve kysset, du giver dig tid til kysset og fokusere 100% på at give din partner et frækt og lækkert kys..

Kysse med lukkede øjne Negativ

Hvis du godt kan li at orientere dig, og være opmærksom på hvad der sker rundt omkring dig, så kan det måske godt være du ikke bryder dig om at kysse med lukkede øjne.. Men vi vil stadig anbefale dig at prøve og lukke øjnene og give dig god tid til et lækkert kys..!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *