Skip to content

Lider du af Fedtet Hår? Sådan bekæmper du fedtet hår og hovedbund..

Det kan være rigtig irriterende at lide af fedtet hår og hovedbund, det kan foreksempel være tæt på umuligt at style håret og få det til at sidde godt i mere end 5 miutter. Her giver vi dig nogle gode og enkle tips til at bekæmpe fedtet hår..

Modsat hvad mange tænker skal du ikke bruge en skrap shampoo, det vil kun få huden til producere en større mængde fedtstof. Vask derimod kun håret hver anden dag og benyt en mild shampoo, der er beregnet til en fedtet hovedbund.

Du skal igennem en periode på 2-3 uger, hvor håret stadig vil virke fedtet, men derefter skulle en forbedring gerne vise sig.

Lad os først kigge lidt nærmere på nogle af de produkter som vi anbefaler dig at bruge, husk også på at hvis du har flere spørgsmål enten om produkterne eller hvordan du slipper af med fedtet hår så er de i kommentarfeltet du kan spørge os..

Sådan bekæmper du fedtet hår..

Nedenfor kan du læse nogle gode og hurtigge tips til hvordan du kan slippe af med fedtet hår. Husk at hvis du kender nogen som har fedtet hår, så send dette link så personen igen kan få et normalt hår.

1. Undgå at vaske håret for meget

Som sagt tidligere så bør du bruge nogle shampooer som er meget milde for din hovedbund. Bruger du shampoo hver dag, så vil din hovedbund udvikle mere talg og derfor blvier håret i sidste ende mere fedtet.

Her på RawGirls anbefaler vi dig, kun at vaske shampoo 2 gange om ugen, det er det optimale. Det kan være svært for mange unge piger og kvinder som elsker duften af et nyvasket hår hver morgen, men det er altså ikke sundt i længden.

2. Brug føntørreren mindre

hvis du endelig skal bruge hårtørrer så sørg for ikke at sætte den på fuld varme, det vil ødelægge dit hår og hovedbunden vil danne små bobler.

De små bobler for så håret til at blive endnu mere fedtet hvilket vi jo ikke ønsker, så tør håret forsigtigt og undgå for meget varme på føntørreren..

3. Få gode råd af din frisør

Når du alligevel er hos frisøren for at blive klippet så brug tiden effektivt, din frisør er specialist i hår og kender til mange gode tricks som helt sikkert kan hjælpe dig.

Spørg derfor indtil din frisør om hvad der er bedst for dit hår, han eller hun vil hurtigt kunne se hvad du kan gøre for at få et smukt hår igen.

4. undgå stress

Der er nok ikke mange der ved dette, men dit hår siger rigtig meget om hvordan din fysiske og psykiske situation er.

Stress kan gøre dit hår tørt, fedtet og livløst. Derfor er det en god ide at undgå stress på din vej mod at slippe af med fedtet hår.

Goldwell Shampoo – Læs mere om produktet

Denne shampoo er mild og effektiv, tilpasset fedtet hår og hovedbund.

Shampooen indeholder aktive indholdsstoffer, der regulerer fugtbalancen. Derudover nedsætter den fedtkirtlernes aktivitet og forebygger dannelsen af talg.

Klik dig ind på linket ovenfor for at se hvad kunderne mener og denne shampoo, den får flotte ord med på vejen..

kerastase til fedtet

Kérastase Specifique – Læs mere om produktet

Denne shampoo har en dobbeltvirkende effekt, som går ind og behandler fedtet hår ved roden og samtidig er plejende for længder samt spidser.

Efter en behandling med denne shampoo føles hovedbunden frisk og håret rent og smukt.

Kerastase laver klart nogle af de bedste hårprodukter til kvinder, og derfor får de også vores anbefalinger med på vejen..

John masters herbalJohn Masters Herbal Cider – Læs mere om produktet

Denne shampoo indeholder æblecider og 7 certificeret økologiske urter og planteolier, som tilsammen renser hår og hovedbund og forhindrer ophobninger af affaldsstoffer i håret.

Den blødgør håret og genskaber hovedbundens pH-balance. Derudover forsegler den hårfarve.

Du kan lige nu finde denne fantastiske shampoo fra John Masters på tilbud, klik dig ind på linket og se mere.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere eller har du et spørgsmål som vi ikke fik besvaret, så skriv en kommentar og vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig..

Kender du nogen med fedtet hår som ikke ved hvad de skal gøre, så send dem dette link og få dem til at smide en kommentar og så skal vi se om vi kan hjælpe dem videre..

2 Comments

  1. Signe Signe

    Hej jeg har rimelig fedtet hovedbund og om sommeren har jeg altid rigtig mange skæl. Det er vildt pinligt, og jeg har efterhånden prøvet en del ting. Intet hjælper dog, har i et bud på en shampoo jeg bør bruge?

  2. RawGirls RawGirls

    Hej Signe, det er godt nok uheldigt.. Har du prøvet de shampooer vi har listet ovenfor? Hvis ja så kan vi også anbefale Maria Nila, det er virkelig kvalitet for alle pengene.. http://rawgirls.dk/maria-nila-shampoo/

    Håber det kunne hjælpe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *