Skip to content

Lider du af rødmen, tør eller irriteret hovedbund?

Det er bestemt ikke sjovt at lide af tør eller irriteret hovedbund, og for mange er det et stort tabu at tale om. Det kan gå ud over folks selvtillid og derfor har vi valgt at sætte fokus på emnet, og hjælpe dig med at finde de bedste produkter til netop disse hovedbundsproblemer.

irriteret hovedbund

Hvis du ikke har læst vores store artikel om hovedbundsproblemer, så anbefaler vi dig at læse den først da den giver dig et godt overblik over hvad man kan gøre ved det forskellige problemer.

Hvis huden ikke er præget af rødmen og heller ikke ved berøringen drysser, kan du med fordel starte med en shampoo mod tør og irriteret hovedbund.

Wella Shampoo – Læs mere om produktet

Denne shampoo indeholder naturlig yoghurt proteiner og aloe vera, som sammen afhjælper en irriteret hovedbund.

Du vil hurtigt opleve at denne shampoo hjælper dig til at få en mere sund og balanceret hovedbund.

Lige nu er denne fantastiske shampoo sat kraftigt ned i pris, så klik dig ind og se tilbud og alle de andre billige shampooer mod hovedbundsproblemer fra Wella..

Lanza Shampoo – Læs mere om produktet

Denne shampoo er uden parfume og parabener. Dette gør den særdeles velegnet til sart eller følsom hovedbund. Derudover er den speciel tilpasset til farvebehandlet hår.

Du vil efter blot enkelt behandling mærker stor forskel på hvor blødt og lækkert dit hår bliver.

den vil derudover styrke din hovedbund, styrke håret og rense ud i gamle produktrester.

John Masters Shampoo – Læs mere om produktet

Denne shampoo er duft fri og indeholder hverken parfume og sulfat. Til gengæld indeholder den 14 certificerede økologiske ekstrakter og olier. Dette gør den utrolig skånsom mod håret og hovedbunden og sørger for at opretholde pH balancen.

Den er altså ekstra god til dig som har en skånsom hovedbund, klik dig ind på linket ovenfor for at finde ud af mere og bestil med det samme.

Paul Mitchell Shampoo – Læs mere om produktet

Denne shampoo er med sin afslappende duft, tilpasset en sensibel hovedbund og normalt til kombineret hår. Den beroliger, tilfører fugt og renser hovedbunden.

Paul Mitchell er et af de mærker som vi ofte anbefaler her på RawGirls.dk, det gør vi fordi de altid laver kvalitet og til gode priser.

Lige nu kan du finde denne beroligende shampoo på tilbud, så klik dig ind og læs meget mere.

Har du nogle ekstra gode tips?

Hvis du sidder og har endnu flere gode tips til hvordan man kan slippe af med rødmen eller tør hovedbund, så må du meget gerne komme med dine tips i en kommentar nedenfor..

Hvis du kender nogen som lider af hovedbundsproblemer, så send dem dette link så de kan se hvilke produkter der er de bedste at bruge, så de igen kan få en sund og frisk hovedbund..

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *