Skip to content

Moroccanoil Hårkur

Vil du det bedste for dit hår? Så har du helt sikkert også hørt om Moroccanoil og hvad det egentlig kan gøre for dit hår. Morrocanoil laver alt fra Shampoo til hårolier også altså og hårkurer til skadet og slidt hår.

Du kender det måske for dig selv, du har har kommet til at bruge glattejernet og føntørren lidt for meget samtidig med at du måske har farvet dit hår lidt for ofte så det til sidst er begyndt at knække af og tage skade.

Det er det værste man som pige kan komme ud for og man går i total panik. Men istedet for at gå i panik bør du anskaffe dig en Moroccanoil hårkur som hjælper dig med at styrke håret og give det en masse nærring.

Nedenfor kan du læse om de forskellige hårkurer og hvad de kan gøre for dig, se om der ikke skulle være noget du kunne bruge. Husk at du nederst i indlægget kan skrive en kommentar hvis du har spørgsmål som vi kan hjælpe dig med at besvarer.

Købes her: Billigvoks.dk til 319,00

Den første af de hårkurer fra Moroccanoil vi vil skrive om er denne Restorative Hair Mask hvor der er 250 ml. Den er perfekt til dig som har skadet dit hår, blandt andet ved at farve eller afblege det ldit for meget.

Det kan også være at du har brugt dit glattejern eller krøllejern lidt for ofte og derfor har håret ganske enkelt taget skade. Den indeholder både Argan Olie og vegetabilsk protein, så efter blot en enkelt behandling vil du både kunne se om mærke stor forskel.

Du vil kunne mærke hvordan håret bliver blødere og i spejlet kan du se hvordan det nu ser mere sundt og naturligt ud, samtidig med det så blvier det meget nemmere at style efterfølgende da den får renset godt ud og styrket spidserne.

Sørg for at start med at vaske håret, kom derefter en passende mængde af hårkuren mellem dine hænder og kom det i håret. Red derefter håret igennem med en kam og lad den så trække ind i håret.

Efter 5 til 10 minutter kan du skylle den ud af håret og efterfølgende kan du så komme balsam i håret for at gøre det ekstra blødt og lækkert at se på.

moroccanoil haarkur

Købes her: Billigvoks.dk til 259,00

Har du kraftigt hår så har du sikkert før haft besvær med at finde hårprodukter som kan trænge ordenligt ind og fugte håret så det ser flot og lækkert ud.

Den her Moroccanoil hårkur gør op med de problemer da den er specielt egnet til tykt og kraftigt hår. den er ligesom de andre produkter bygget på Argan olie som styrke og plejer håret med en stor mængde Antioxidanter.

du vil efter blot en enkelt behandling mærke og føle hvordan håret er blevet mere blødt og naturligt at se på. du vil ligeledes opleve at næste gang du skal style og sætte håret så er det blevet meget nemmere da håret igen har fået indre styrke.

For at opnå den optimale effekt bør den bruges 1 til 3 gange om ugen, sørg for at komme den godt rundt i håret og lad den sidde i op mod 10 minutter inden du derefter skyller den ud.

Købes her: Billigvoks.dk til 299,00

rigtig mange lider af at have tørt hår, det er et stort problem da de ofte ikke kan style håret ordenligt og det ser bare generelt kedeligt ud. Den her hårkur er specielt lavet til dig der har meget tørt hår, den går ind og fugter håret og giver det en masse nærring i form af Antioxidanter og argan olie.

Efter blot en enkelt behandling vil du se hvor blødt og lækkert håret kan blive, det er derfor også meget nemmere at arbejde med når du skal til at sætte det.

Lad den sidde i håret i op til 10 minutter for at den trænger helt ind, herefter skal den skylles ud og du vil hurtigt opleve den helt store forskel. Brug den et par gange om ugen for optimal udnyttelse.

Hvorfor så stor hype omkring Moroccanoil?

Der er rigtig meget snak og hype omkring Moroccanoil i disse år, og det er der ganske god grund til de virker nemlig fantastisk og kan give helt vilde resultater.

Mange af verdens største og mest anerkendte skønheds eksperter har været ude i diverse tv programmer og rose produktet til skyerne, kendte har ligeledes snakket godt om produktet i store interviews og alt det har skabt en mega interesse for produktet.

Derudover kan du heller ikke gå ind på en blog idag uden at finde en anmeldelse og test af deres produkter. Så alt den snak der er må altså siges at være berettiget.

Hemmeligheden bag moroccanoil?

Moroccanoils fantastiske hårpleje serie er bygget op omkring argan oile som er helt unikt til at fugte og genopbygge hårets styrke og struktur.

Argan olie kommer fra Marokko og mens de har kendt til det plejende og helende produkt i mange hundrede år er det først fornyligt at der er kommet en stor produktion igang.

Argan olie indeholder alle de essentielle fedtsyrer og er dermed den bedste vej til naturlig antioxidant. Det er blandt andet videnskabeligt bevist at argan olie indeholder 4 gange så E-vitamin og det er derfor fantastisk tilat forny celler.

Køb online eller hos frisøren?

Hvis du skal en tur forbi frisøren for at blive klippet og du spørger efter et godt produkt til håret, så er der rigtig stor sansynlighed for at de tilbyder dig moroccanoil.

De ved nemlig om nogen hvor godt produktet er og de hører små historier hver eneste dag fra deres kunder om hvad det har gjort for deres hår.

Men hos frisøren kan det hurtigt blive halv dyrt, det skyldes at de ikke køber særligt store partier hjem af gangen og derved ikke opnår de helt store rabatter.

I stedet kan du nøjes med at få et par gode råd af din frisør mens du alligevel sidder i stolen, derefter kan du gå hjem og kigge ldit rundt på nettet og sammenligne priser fra alle de kendte webshops med hårprodukter.

Her kan du ofte finde rigtig mange gode tilbud og hvad der er sparet er tjent som man siger. Derfor kan vi kun anbefale dig at købe online, der er virkelig meget at spare.

Dine erfaringer med Moroccanoil?

Har du prøvet Moroccanoil så vil vi meget gerne hører din kommentar til produktet, skriv en kort anmeldelse og fortæl oprigtigt hvad du mener om det. Alle kommentarer er velkomne både gode som dårlige oplevelser.

GÅ DIREKTE TIL TILBUD

du kan selvfølgelig også skrive en kommentar hvis du har et spørgsmål som du mener vi kan hjælpe dig med. Tak fordi du læste med og husk at del denne artikel på Facebook.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *