Skip to content

Moroccanoil Hårprodukter

Du har helt sikkert hørt om et af de mest poplærer mærker indenfor hårprodukter for tiden, nemlig Moroccanoil. Vi har valgt at teste de mange produkter og finde frem til om de er så gode som alle går og siger.

Vi vil i denne artikel gennemgå de forskellige typer af produkter og så vise dig hvor stor effekt de har givet, og selvfølgelig vil vi også guide dig til hvor du finder de bedste tilbud her og nu.

For det kan være svært at vide hvilket af produkterne du skal vælge til netop dit hår, men læs med og så vil du helt sikkert blive meget klogere på hvad du bør vælge.

Moroccanoil Olie Treatment 100ml.

Det her var det første produkt der virkelig satte gang i den store succes for Moroccanoil, det er en hårolie som går ind og beriger håret og efterlader det silkeblødt.

Den er fyldt med de bedste antioxidanter som det berømte arganolie som gør håret super glansfuldt og sundt at se på og røre ved.

Udover det så indeholder den også Omega 3 som er med til at styrke håret og i det hele taget bare gøre det stærkere.

Det her er et virkelig top produkt så der skal ikke bruges særligt meget af gangen for at få optimal effekt ud af den. Alt efter om du har tykt hår eller mindre hår så bør du prøve dig lidt frem og finde frem til den rette mængde for dig.

Moroccanoil Glimmer Shine Spray 100 ml.

Kender du det at du har glattet håret men det ser stadig tørt og livløst ud? Så er denne Glimmer shine et rigtig godt bud på hvad du bør købe.

Den får nemlig håret til at skinne og se utrolig flot og lækkert ud, den skal bruges efter du har stylet håret.

I denne Glimmer Shine er det masser af Arganolie det er med til at berige gøre dit hår ekstra blødt. Og i denne sammenhæng er det også med til at beskytte mod sol, vamre og saltvand. Så skal du syd på så bør du have den her med dig.

Moroccanoil Extra Volume Shampoo & Balsam 500 ml.

Kender du det at dit hår føles uden volume og fladt samt umuligt at style og få til at sidde rigtig godt?

Så bør du have fat i en god shampoo og balsam som kan give dit hår mere fylde og volume.

I dette sæt får du både en shampoo og balsam af hver 500 ml. Som renser blidt i håret og efterlader det ekstra blødt og lækkert.

Shampooen skal masseres godt ind i hovedbunden og sørg for at give dig god tid at komme rudnt i hele håret. Efter shampooen er kommet i og vasket ud skal du komme balsamen i, for at få mest muligt ud af den bør du lade den side i 5 minutter og trænge helt ind i håret inden du skylder ud.

Moroccanoil Intense Hydrating Mask (250ml)

hvis du har ødelagt dit hår enten ved at glatte det for meget eller måske endda farve det så det har mistet glansen? Så er denne hårkur fra Moroccanoil helt klart en af de allerbedste du overhovedet kan anskaffe dig.

den er som alle de andre Moroccanoil produkter super effektiv og fyldt op med argan oile og en masse antioxidanter.

Alt i alt er det her bare et super godt køb og noget en hver pige og kvinde bør have derhjemme, det den gør underværker på meget kort tid. Vores erfaring er at allerede efter behandling et kan du store fremskridt.

for at få maksimalt ud af denne hårkur så bør den bruges en til to gange om ugen, sørg for at lade den sidde i håret i op til 10 minutter inden du skylder den ud.

Hvad er det der gør disse produkter så gode?

En af de ting som gør at Moroccanoil virkelig skiller sig ud fra mængden er at der er brugt masser af argan olie, som er et forholdsvist nyt middel som har vist en helt enorm styrke mod ødelagt og skadet hår.

I alle produkterne er der masser af antioxidanter og kun brugt alle de bedste ingredienser for at lave de ultimative hårprodukter.

Hvor kan jeg købe dem billigst?

når du sidder hos frisøren og bliver klippet så vil du helt sikkert blive foreslået at købe dem der, men det kan ofte være dyrt da den lokale frisør ikke køber stort hjem hver eneste gang og derved ikke får de rigtig gode tilbud af forhandlerne.

I stedet vil vi foreslå dig at bruge internettet til at søge og finde en masse udsalg, gå ind på prissammenlignings tjenester som Kelkoo og Pricerunner og sammenlign priserne fra en masse kendte webshops.

Hvad er dine erfaringer?

Nu har du læst vores test og anmeldelser og vi vil derfor gerne hører om din mening hvis du har prøvet et af disse produkter. Skriv en kommentar og kom med din egen lille anmeldelse, på forhånd tak.

Husk at du også er meget velkommen til at dele denne test på Facebook, det kunne jo tænkes du havde nogle veninder som også havde læst og hørt en del om Moroccanoil men ikke ved hvor gode de egentlig er.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *