Skip to content

Om os

RawGirls.dk satser stærkt på at blive en af Danmarks førende blogs indenfor  mode, hudpleje og hårpleje. Vores mål er at have nogle meget trofaste læsere som finder inspiration igennem vores artikler.

Kontakt os..

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, og vi gør vores bedste for at yde en god service overfor alle der har et problem som vi kan hjælpe med.

Du kan skrive til os på denne mail, eller du kan i alle artikler stille et spørgsmål og så hjælper vi dig selvfølgelig også.

Sponsor, Annoncer, Affiliate partnere mm.

har du et produkt eller en service du gerne vil have ud til et stort publikum så kan vi hjælpe dig. Kontakt os og lav en aftale med os.

Har du en webshop og ønsker du at vi promovere dine produkter igennem affiliate så er det også noget vi kan hjælpe dig med. Igen kontakt os og lad os tage en snak omkring det.

Ekspert bloggere søges konstant..

Er du ekspert indenfor nogle af de felter som RawGirls.dk også bevæger sig i, så har du en unik mulighed for at få dine artikler op på vores forside og derved få dit navn og budskab ud til tusindvis af læsere.

Vi tager kun imod super kvalitet, så har du noget viden som passer til vores læsere, så kontakt os endelig.

Præmier og konkurrencer..

vi har som sagt rigtig mange læsere på vores blog, og det kan du udnytte ved at få dit budsakb ud til rigtig mange kvindelige læsere. har du nogle præmier du gerne vil udlodde for at få dit navn ud, så har vi et stort publikum..

Skriv endelig til os, og lad os få en snak om hvilke præmier der er interessante for vores læsere og samtidig vil skabe god synergi med din virksomhed.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *