Skip to content

Shampoo Til Farvet Hår? 5 Shampooer der holder på farven

Kender du det du lige har været til frisøren og betalt i dyre domme for at få farvet håret? Hvis ja så vil du selvfølgelig også gerne have at den farve du har betalt så meget for holder længst muligt. Men hvordan? Læs med her i denne artikel hvor vi sætter fokus på shampooer der hodler farven længere tid i håret.

Virker shampooer til farvet hår overhovedet?

Der har været mange hæftige debater om hvorvidt at shampoo overhovedet kunne beskytte farvet hår og få farven til at hodle længere?

Debaten startede for alvor da Tænk.dk gik frem og fortalte om deres tyske søster-site havde testet og skrevet anmeldelser af 16 forskellige shampooer til farvet hår.

Deres konklussion gik på at man ville blive skuffet hvis man brugte penge på en farvebeskyttende shampoo. Deres påstand går også på at der ikke er nogen forskel på en billig shampoo eller en dyr shampoo.

Det er efter vores mening lidt noget modigt at melde ud da der ofte er stor forskel på en billig shampoo fra supermarkedet og så på dem man giver mange penge for hos frisøren eller køber online.

De dyre mærker er som oftest økologiske og uden farvestoffer og tilsætningsstoffer som Gluten, Parabener mm. Derfor kan vi ikke helt forstå at Tænk går frem med sådanne påstande.

Disse produkter anbefaler vi

Ikke mere om tænk og deres udsagn nu vil vi istedet kigge nærmere på hvilke shampooer vi mener er de bedste til farvet hår.

Lanza shampooLanza Colorcare – Læs mere om produktet

Lanza Colorcare er en shampoo som er skabt til dig der har farvet håret, den har nogle beskyttende egenskaber som er i top.

For at gøre det hele endnu bedre så er shampooen netop nu sat ned med 29%, så klik dig og læs mere om denne fantastiske shampoo til farvet og bleget hår.

Joico ShampooJoico Shampoo – Læs mere om produktet

Joico er uden tvivl et af de mærker som har allermest troværdighed, mange frisører over hele kloden anbefaler flittigt Joico da de ved det er kvalitet.

Ikke nok med at denne shampoo beskytter hårfarven, så vil den også gøre dit hår silkeblødt og give det en fantastisk duft.

Kerastase ShampooKerastase Shampoo – Læs mere om produktet

Hvis du har farvet eller bleget håret, så vil denne lækre shampoo fra Kerastase gå ind og styrke og nærer håret.

Du vil på rekordtid føle hvordan håret bliver blødt og lækkert og efter bare en enkelt behandling vil det skinne som aldrig før, vi kan kun anbefale Kerastase og har gjort det mange gange. Ganske enkelt fordi det er kvalitet.

Paul Mitchell ShampooPaul Mitchell Shampoo – Læs mere om produktet

Du kender måske allerede Paul Mitchell, hvis ikke så kan vi fortælle at det er nogle af de absolut bedste shampooer på markedet.

Denne shampoo styrke hårets struktur og giver farvet hår endnu længere leve tid og så er den oven i købet på tilbud netop nu, så klik dig ind og find ud af om det ikke var noget for dig.

BC ShampooBC Shampoo – Læs mere om produktet

Hvis du har afbleget håret så er denne shampoo fra BC helt perfekt til dig. BC laver shampooer og hårkure af den højeste kvalitet derfor er de med på vores liste over gode shampooer til farvet hår.

Den rengører håret og sørge for at ujævne toner bliver rettet ud. Ikke nok med det så plejer den håret og gør dit hår ekstra skinnende og lækkert at se på.

Alle shampooer ovenfor er glimrende produkter til at holde længere tid på farven, tag et kig nærmere på de enkelte produkter eller du kan også læse mere om hvert enkelt mærke.

Find flere produkter

Har du yderligere spørgsmål?

Hvis du sidder og føler vi ikke fik besvaret alt i denne artikel så vil vi meget gerne have dit spørgsmål i en kommentar her på siden. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, så spørg endelig.

Husk også at dele artiklen på Facebook så venner og bekendte kan læse med og forhåbenligt og deltage i debatten.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *