Skip to content

Shampoo Til Krøller – 4 Fantastiske Shampooer Til Krøllet Hår

Hvis du har store og naturlige krøller, så vil du med garanti også gerne finde de bedste produkter til at pleje dem så de ikke bliver krusede og umulige at style. I denne artikel giver vi dig nogle gode og simple tips til at beskytte dine køller og så viser vi dig hvilke shampooer der er de bedste til krøllet hår.

4 Tips at beskytte og pleje dine krøller

Lad os først tage et hurtigt kig på hvad du kan gøre for at beskytte og pleje dine krøller bedst muligt.

1. Vask ikke håret hver eneste dag

Et af de vigtigste tips vi kan give dig er ganske enkelt ikke at vaske håret hver eneste dag. Det vil skade håret mere end det egentlig gavner.

Vores råd er at vaske håret 2 til 3 gange om ugen, og sørg for at bruge nogle gode hårprodukter som er specielt egnet til krøllet hår. En shampoo som er beregnet til glat og fint hår vil tage meget af volumen og du finde det rigtig svært at style håret efter brug af en sådan shampoo.

2. Sørg for at dit hår får fugt

Hvis dine krøller skal være flotte og skinnende, så er det vigtigt at du sørge for at de får nok fugt. Det kan du ved at bruge en god balsam eller en hårkur.

vi anbefaler dig at bruge en balsam ca. hver tiende dag.

3. Få klippet spidserne

Det er vigtigt at dit hår har masser af energi, derfor skal du sørge for rutine mæssigt at få klippet dine spidser så de ikke trækker energien ud af håret.

En god frisør kan helt sikkert fortælle dig mere om hvor ofte du har brug for at få klippet spidser, men det mest normale er ca. Hver 6 uge.

4. Brug de rigtige produkter

Krøller har let ved at danne krus og andet snavs i håret, derfor er det en rigtig god ide at vælge de helt rigtige produkter til netop dit hår.

Vi vil nedenfor vise dig hvilke shampooer vi mener er de bedste til krøller, det gælder ligeledes når du skal vælge krøllejern og andre elektroniske hårprodukter. Så vælg noget godt og noget som ikke ødelægger dit hår.

Her er de bedste shampooer til krøller

Nedenfor her kan du se hvilke shampooer vi anbefaler til dig der ønsker det bedste for dine krøller og dit hår. Har du prøvet nogle af disse shampooer så må du meget gerne smide en kommentar med din vurdering.

Wella Shampoo – Læs mere om produktet

Hvis dine krøller danner krus så er denne shampoo helt perfekt til dig. Den går nemlig ind og modarbejder krus og gør håret finere og det bliver meget nemmere at style.

Denne Wella Shampoo skal masseres godt ned i hovedbunden og ud i alle spidser. Sørg også for at få skyllet den godt ud inden du tørrer håret.

Lanza Shampoo – Læs mere om produktet

Denne shampoo fra Lanza indeholder bambus ekstrakt som har en fantastisk egenskab til at gøre håret stort og fylde mere og ikke mindst giver den krøller mere elasticitet og kraft til at holde hele dagen.

Så hvis du ønsker store og fyldige krøller som skal holde hele dagen, så kan vi helt klart anbefale dig at kigge nærmere på denne shampoo.

Aussie Shampoo – Læs mere om produktet

Aussie er kendt for at lave nogle gode og plejende shampooer, denne er som skabt til dig der gerne vil have mere fyld i håret.

Du vil opleve at håret bliver meget nemmere at have med at gøre, det blive nemmere at rede ud, nemmere at sætte og ikke mindst vil det få mere glans.

vi kan kun anbefale Aussie da de altid laver shampoo af bedste kvalitet og der bliver ikke sparet på noget.

Redken shampoo – Læs mere om produktet

Redken er uden tvivl et af de mest anerkendte mærker blandt frisører og stylister over hele verden.

Den troværdighed har de opnået ved at lave nogle fantastiske produkter.

Denne shampoo fra Redken er specielt lavet til kvinder med store og flotte krøller. Den renser effektivt i krus og giver hårstrående ekstra og fornye energi.

Find flere shampooer fra disse mærker

Har du et spørgsmål?

Hvis du har et spørgsmål så er du som altid mere end velkommen til at skrive det nedenfor og så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Hvis du har prøvet nogle af disse shampooer så vil vi også meget gerne hører hvad din vurdering er. Ligeledes må du også meget gerne fortælle hvor du plejer at finde bedste og billigste shampooer til krøller?

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *