Skip to content

Undgå Skæl – Her er de bedste shampooer mod skæl..

Der er rigtig mange der lider af skæl, er du en af dem men ikke ved hvad du skal stille op, så er denne artikel til dig så du kan bekæmpe skæl mest effektivt.

Skæl problemer

Vi vil i denne artikel tage et kig på hvad der skyldes skæl i hovedbunden og vigtigst af alt vil vise vise dig hvilke produkter vi anbefaler dig at bruge for at slippe nemmest af med skæl.

Hvis din hovedbund foreksempel drysser med hudceller, kløer og er præget af en tydelig rødmen, anbefaler vi i stedet en skælshampoo mod tør hovedbund. Derudover skal du forsøge ikke at bruge styling produkter helt nede ved hovedbunden. Du kan sagtens stadig pleje og style længderne med eksempelvis et serum.

Op mod 20% af alle voksne har skæl..

Ca. Hvert 5 voksne menneske har skæl i hovedbunden, det er altså et udbredt problem, som der dog ikke er særligt mange snakker om da det er lidt af et tabu.

Faktisk har nye undersøgelser vist at største delen af alle dem der får skæl er folk der bor i byerne og ikke kommer særlig meget ud i luften. Men som du kan læse så er det et udbredt problem, og inden vi kigger på hvilke skælshampooer vi anbefaler så er der lige et par tips som kan være med til at fjerne skæl.

1. Undgå at gå med kasket hele dagen

En af de hyppigste årsager til at rigtig mange får skæl er uden tvivl at hovedbunden ikke får nok luft. Så hvis du går meget med kasket og samtidig har skæl, så sørg for at tage den af engang imellem og lad håret få luft.

Det gælder ikke kun kasket det gælder ligeledes vinterhuer og bandanaer. Lad som sagt hovedbunden og håret få lidt luft og naturligt sollys.

2. Få hovedbunds massage

Få kæresten til at give dig en lækker hovedbunds massage det gælder om at få blodcirkulationen igang og her er hovedbunds massage ideelt.

Har du ikke en kæreste eller nogen til at hjælpe dig, så kan du købe en såkaldt edderkop som du kan bruge til at give dig selv hovedbunds massage med.

3. Brug en gd skælshampoo

En god skælshampoo kan virkelig gøre underværker, de tilfører hovedbunden ny energi og efter et par behandlinger vil du allerede føle store fremskridt.

Vi har nedenfor beskrevet nogle af de bedste og mest solgte produkter. Klik dig ind på dem for at læse meget mere om de enkelte mærker.

Kerastase til skaelKérastase Specifique Bain – Læs mere om produktet

Denne skælshampoo er ideel til bekæmpelse af tør hovedbund og tør skæl. Den har en let exfolierende effekt, som efterlader hovedbunden frisk og skaber balance.

Vi har rigtig mange gange anbefalet Kerastase herinde på siden og det vil vi blive ved med da vi ved at de altid laver nogle fantastiske hårprodukter til kvinder og også til mænd..

loreal til skaelRedken Skælshampoo – Læs mere om produktet

Denne shampoo bekæmper effektivt skæl og genopretter balancen i hovedbunden. Derudover mindskes kløe og irritation. Med dens rensende virkning genvinder håret sin spændstighed og glans.

Redken har i gennem mange år været anerkendte for deres fantastiske hårprodukter, og deres nye serie af skælshampooer er intet mindre end fantastiske.

Vi kan kun anbefale dem da de virker og giver hurtigt resultat, og så er de jo forholdsvist billige i forhold til mange af de andre mærker..

Cutrin til skael

Maria Nila Skælshampoo – Læs mere om produktet

Denne shampoo anbefales af flere læger og er særdeles effektiv. Den indeholder masser af aktive stoffer, som reducerer kløe og rødme, og regulerer dannelsen af talg.

Derudover indeholder den også enebærskuds ekstrakt som beroliger hovedbunden.

Vil du vide mere om denne super gode skælshampoo fra Maria Nila, så klik dig ind på linket ovenfor..

Har du yderligere spørgsmål?

Hvis du har skæl, eller kender nogen som lider af skæl så er du selvfølgelig altid velkommen til at stille et spørgsmål og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Husk at sende dette link til dem du kender der har skæl, så de kan læse mere om hvilke produkter vi anbefaler så de hurtigt kan slippe af med skæl..

One Comment

  1. Karen Karen

    God oversigt, jeg har selv rigtig let til skæl men efter jeg prøvede den Kerastase shampoo som i henviser til så er det gået i sig selv.

    Før lugtede min hovedbund også nogengange, det er også som forsvundet.. Så tak for råd..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *